Update – Curs de specialitate pentru atestarea ANRE ca verificator proiecte în domeniul gazelor naturale MAVP-GN (septembrie 2013)

By | August 20, 2013

Cursurile MAVP-GN se adresează persoanelor fizice care urmeaza să desfăşoare activităţi de verificare a proiectelor sau de expertiză tehnică în domeniul gazelor naturale.

Tematica aferenta cursurilor MAVP-GN este anexata.

Trainerii specialisti care asigura formarea profesionala a cursantilor in cadrul programelor MAVP-GN sunt fie cadre didactice universitare din cadrul catedrelor de specialitate ale instituţiilor de învăţământ superior avand competente dovedite ce raspund programei analitice a cursurilor MAVP-GN (instituţiilor de învăţământ superior în cadrul cărora funcţionează facultăţi/secţii/catedre având ca domeniu de pregătire specialităţi din domeniul gazelor naturale sau instalaţii pentru construcţii), fie cadre didactice universitare, atestate ca verificatori de proiecte/experţi tehnici în sectorul gazelor naturale, fie  specialişti atestaţi ca verificatori de proiecte/experţi tehnici în sectorul gazelor naturale, cu o vechime în specialitate de minimum 2 ani.

 

Desfasurarea cursului va avea loc incepand cu 02 septembrie 2013  orele 08.30 până  pe 04 septembrie 2013  orele 15.00 la sediul nostru din Calea Dorobantilor nr.103-105 sector 1 Bucuresti.

 

CONDITIILE CUMULATIVE DE STUDII ŞI PRACTICĂ ÎN SECTORUL GAZELOR NATURALE NECESARE PENTRU PARTICIPAREA LA CURSUL MAVP-GN PENTRU VERIFICATOR DE PROIECTE, sunt:

a)              absolvirea unei instituţii de învăţământ superior acreditată, în următoarele profiluri/specialităţi din domeniul ştiinţelor inginereşti: petrol-gaze, instalaţii pentru construcţii, alte profiluri/specialităţi conexe activităţilor tehnice din sectorul gazelor naturale sau a unor studii de masterat/aprofundate/doctorale în domeniul gazelor naturale, certificate prin diplomă;

b)              deţinerea calităţii de instalator autorizat ANRE gradul I D sau I T,  funcţie de tipul de atestat solicitat;

c)              vechime de minimum 6 ani în gradul I D sau I T,  funcţie de tipul de atestat solicitat;

d)              vechime în muncă, în sectorul gazelor naturale, funcţie de tipul de atestat solicitat, de minimum 8 ani.

Contravaloarea taxei de participare la MAVP GN este de 1200 RON/persoana (la care se adauga TVA).

FACILITATI: Pentru absolventii 3T ai cursurilor MAGN-D si MAGN-T aferente gradului I taxa este de 600 lei/participant (la care se adauga TVA).

Plata taxei de înscriere la curs (la care se adaugă TVA) se va face prin virament bancar  în contul SC 3T Training  Team SRL  (RO 13RNCB0074074950160001, BCR sector 3  Ag. Timpuri Noi, Bucureşti) dupa emiterea facturii fiscale cel mai târziu în ziua începerii cursului.

 Inscrierea se poate face până la data de 26.08.2013  transmitând prin fax la nr.  021 318 93 53 formularul anexat completat.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon 072.77.44.009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.