Domeniul energetic

MAEE 2012 – Cursuri de pregătire teoretică a personalului
în vederea susţinerii autorizării ca electrician 

 

Detalii aici, Formular înscriere MAEE 2012, Formular persoana fizică MAEE 2012

In perioadele de mai jos organizam cursurile de pregătire profesională a personalului in vederea autorizării ca electrician pentru gradele I, II A, II B, III A, III B, IV A, IV B cu participarea unor  specialisti ai Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei.  Acest curs include si o simulare de examen si se finalizeaza cu primirea unui certificat de absolvire!  
Perioadele si locul de desfasurare ale acestora  sunt prevazute astfel,

Conţinutul tematic al cursului respectă bibliografia aprobată de ANRE si abordează subiecte aferente pregătirii personalului in vederea autorizarii corespunzatoare gradelor I , II A, II B, III A, III B, IV A, IV B, inclusiv probleme si modul de rezolvare a acestora.

  • Contravaloarea taxei de participare la cursul de pregătire profesională pentru gradele (I, II A, II B) este de 450 RON/curs/participant (la care se adaugă TVA). Participantii vor primi suport de curs cuprinzand bibliografia aferenta gradului pentru care sunt  inscrisi la curs,
  • Contravaloarea taxei de participare la cursul de pregătire profesională pentru gradele (IIIA, IIIB, IV A, IV B) este de 600 RON/curs/participant (la care se adaugă TVA). Participantii vor primi suport de curs cuprinzand bibliografia aferenta gradului pentru care sunt  inscrisi la curs.

 

Procedura de participare la curs presupune transmiterea formularului de înscriere prin fax la numărul 021.3189347 sau   021.3189353 cu cel puţin 10 zile înainte de începerea cursului ales de Dumneavoastră.

Plata taxei de participare la acest curs (la care se adaugă TVA) se  face prin virament bancar  în contul SC 3T Training  Team SRL  (RO 13RNCB0074074950160001, BCR sector 3 Ag. Timpuri Noi, Bucureşti)  anterior sosirii la curs sau în numerar în prima zi de curs dacă se precizează aceasta pe formularul de înscriere,   după emiterea facturii fiscale.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numarul de telefon 0727744009 sau ne puteţi scrie pe adresa de e-mail  office@3tteam.ro sau  autorizare@energy.org.ro.

One thought on “Domeniul energetic

  1. Petriko laszlo

    Buna ziua.ma numesc petriko laszlo si sunt din tg secuiesc judetul covasna.ma adreses dvs cu rugamintea ca sa imi comunicati printr_un e_mail daca pe numele meu exista un atestat de electrician.va multumesc anticipat

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.