2020 – MAEE, MAVP EE, MART EE, MAET EE – cursuri de pregătire teoretică a personalului în vederea autorizarii/ prelungirii autorizării ca electrician/ a verificatorilor de proiecte/ responsabililor tehnici cu execuţia/ experţilor tehnici de calitate şi extrajudiciari în domeniul instalaţiilor electrice

By | February 5, 2020

MAEE, MAVP EE, MART EE, MAET EE

3T TRAINING TEAM este societate comercialã cu capital privat, 100% românesc, care are ca principale obiecte de activitate formarea profesională a adulţilor şi consultanţa în managementul afacerilor – activităţi pentru care societatea este certificată de TUV HESSEN, conform standardelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 27001:2013 si ISO 50001:2011.

Pentru cursurile de pregătire teoretica a personalului în vederea autorizării ca electrician,  3T TRAINING TEAM are acordul ANRE, iar echipa de formatori care o reprezintă este una de elită!

Detalii aici
Formular înscriere persoana juridică MAEE 2020
Formular persoana fizică MAEE 2020

Formular înscriere persoana juridică MAET EE 2020

Formular înscriere persoana juridică MAVP ET EE 2020
Formular înscriere persoana juridică MAVP EE 2020

Cursurile de pregătire profesională a personalului în vederea autorizării/prelungirii autorizării ca electrician autorizat pentru gradele I, II A, II B, III A, III B, IV A, IV B,  a verificatorilor de proiecte/responsabililor tehnici cu execuţia/experţilor tehnici de calitate şi extrajudiciari în domeniul instalaţiilor electrice se desfaşoară pe parcursul a 20 de ore  fie la sediul nostru, fie în localităţile unde solicitările depăşesc un număr de 25 de potenţiali cursanţi.

Acestea se organizează după completarea unei serii de curs de 25-30 de persoane.

Comunicarea datei/locului de desfasurarea/altor informatii se face cu minim 5 zile inainte de inceperea acestor cursuri, dupa anuntarea prealabila la ANRE.

Conţinutul tematic al cursulurilor respectă bibliografia aprobată de ANRE si abordează subiecte aferente pregătirii personalului in vederea autorizarii corespunzatoare gradelor I , II A, II B, III A, III B, IV A, IV B, inclusiv probleme si modul de rezolvare a acestora.

Tematica aferenta cursurilor MAEE, MAVP-EE, MART EE, MAET- EE este anexata.  Aceste cursuri includ si o evaluare si se finalizeaza cu primirea unui certificat de absolvire/adeverinte de participare!

  • Contravaloarea taxei de participare la cursul de pregătire profesională pentru gradele (I, II A, II B) este de 450 RON/curs/participant (la care se adaugă TVA). Participantii vor primi suport de curs cuprinzand bibliografia aferenta gradului pentru care sunt  inscrisi la curs.
  • Contravaloarea taxei de participare la cursul de pregătire profesională pentru gradele (IIIA, IIIB, IV A, IV B) este de 600 RON/curs/participant (la care se adaugă TVA). Participantii vor primi suport de curs cuprinzand bibliografia aferenta gradului pentru care sunt  inscrisi la curs.
  • Contravaloarea taxei de participare la MAVP-EE, MART EE sau MAET- EE este de 600 RON/persoana/fiecare curs (la care se adauga TVA). FACILITATI 3T: Pentru al doilea sau al treilea curs taxa se suplimenteaza cu cate 100RON/persoana (la care se adauga TVA). Plata taxei de înscriere la curs (la care se adaugă TVA) se va face prin virament bancar în contul SC 3T Training  Team SRL  (RO 13RNCB0074074950160001, BCR sector 3  Timpuri Noi, Bucureşti) dupa emiterea facturii fiscale cel mai târziu în ziua începerii cursului.
  • Procedura de participare la curs presupune transmiterea formularului de inscriere prin fax la numarul 021 318 93 53 cu cel putin 5 zile inainte de inceperea cursului ales de Dumneavoastră.
  • Plata taxei de participare la acest curs (la care se adaugă TVA) se face prin virament bancar  în contul SC 3T Training  Team SRL  (RO 13RNCB0074074950160001, BCR sector 3 Ag. Timpuri Noi, Bucureşti)  anterior sosirii la curs sau in numerar in prima zi de curs dacă se precizează aceasta pe formularul de înscriere,   dupa emiterea facturii fiscale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.