Cursuri de specialitate pentru atestarea anre ca verificator proiecte în domeniul gazelor naturale MAVP-GN

By | February 4, 2014

Oferta MAVP-GN februarie 2014,
Formular înscriere persoana juridica MAVP-GN februarie 2014,
Formular persoana fizică MAVP-GN  februarie 2014.

Cursurile MAVP-GN se adresează persoanelor fizice care urmeaza să desfăşoare activităţi de verificare a proiectelor sau de expertiză tehnică în domeniul gazelor naturale.

Tematica aferenta cursurilor MAVP-GN este anexata.

Trainerii specialisti care asigura formarea profesionala a cursantilor in cadrul programelor MAVP-GN sunt fie cadre didactice universitare din cadrul catedrelor de specialitate ale instituţiilor de învăţământ superior avand competente dovedite ce raspund programei analitice a cursurilor MAVP-GN (instituţiilor de învăţământ superior în cadrul cărora funcţionează facultăţi/secţii/catedre având ca domeniu de pregătire specialităţi din domeniul gazelor naturale sau instalaţii pentru construcţii), fie cadre didactice universitare, atestate ca verificatori de proiecte/experţi tehnici în sectorul gazelor naturale, fie  specialişti atestaţi ca verificatori de proiecte/experţi tehnici în sectorul gazelor naturale, cu o vechime în specialitate de minimum 2 ani.

 

Desfasurarea cursului va avea loc incepand cu 20 FEBRUARIE 2014  orele 08.30 până  pe 22 FEBRUARIE 2014  orele 15.00 la sediul nostru din Calea Dorobantilor nr.103-105 sala de curs amplasata la etajul 5 – sala 512 sector 1 Bucuresti.

CONDITIILE CUMULATIVE DE STUDII ŞI PRACTICĂ ÎN SECTORUL GAZELOR NATURALE NECESARE PENTRU PARTICIPAREA LA CURSUL MAVP-GN PENTRU VERIFICATOR DE PROIECTE, sunt:

a)              absolvirea unei instituţii de învăţământ superior acreditată, în următoarele profiluri/specialităţi din domeniul ştiinţelor inginereşti: petrol-gaze, instalaţii pentru construcţii, alte profiluri/specialităţi conexe activităţilor tehnice din sectorul gazelor naturale sau a unor studii de masterat/aprofundate/doctorale în domeniul gazelor naturale, certificate prin diplomă;

b)              deţinerea calităţii de instalator autorizat ANRE gradul I D sau I T,  funcţie de tipul de atestat solicitat;

c)              vechime de minimum 6 ani în gradul I D sau I T,  funcţie de tipul de atestat solicitat;

d)              vechime în muncă, în sectorul gazelor naturale, funcţie de tipul de atestat solicitat, de minimum 8 ani.

e)      Contravaloarea taxei de participare la MAVP GN este de 1200 RON/persoana (la care se adauga TVA). FACILITATI: Pentru absolventii 3T ai cursurilor MAGN-D si MAGN-T aferente gradului I taxa este de 600 lei/participant (la care se adauga TVA). Plata taxei de înscriere la curs (la care se adaugă TVA) se va face prin virament bancar  în contul SC 3T Training  Team SRL  (RO 13RNCB0074074950160001, BCR sector 3  Ag. Timpuri Noi, Bucureşti) dupa emiterea facturii fiscale cel mai târziu în ziua începerii cursului.

f)      Inscrierea se poate face până la data de 12.02.2014  transmitând prin fax la nr.  021 318 93 53 formularul anexat

2 thoughts on “Cursuri de specialitate pentru atestarea anre ca verificator proiecte în domeniul gazelor naturale MAVP-GN

 1. oprea daniela

  Buna ziua!
  As dori sa ma inscriu la un curs de specialitate pt obtinerea atestarii de verificator de proiecte in domeniul gazelor.
  Cand va fi urmatorul curs si unde?

  Reply
 2. COTIGA ANETA

  Buna Ziua ,
  Suntem trei colegi care anul trecut (2013) am urmat si absolvit la Dv. cursul pentru atestare verificator proiecte in domeniul gaze naturale ( VGd si VGt ). Intre timp am obtinut si atestarile din partea ANRE.
  Conform regulamentului de atestare trebuie sa participam in fiecare an la un asfel de curs.
  Rugamintea noastra este , daca puteti sa ne comunicati daca organizati in curand un astfel de curs si care sunt conditiile si costurile pentru participare.

  Va multumim. Asteptam cu interes opinia Dv.
  Cu consideratie ,

  Aneta Cotiga /SC INSTAL SERVICE TECHNOLOGY SRL

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.