2019 – MAGN – Cursuri de pregatire teoretică a personalului în vederea sustinerii examenului de autorizare, precum şi pentru prelungirea autorizării ca instalator

By | January 18, 2019

MAGN

3T TRAINING TEAM este societate comercialã cu capital privat, 100% românesc, care are ca principale obiecte de activitate formarea profesională a adulţilor şi consultanţa în managementul afacerilor – activităţi pentru care societatea este certificată de de TUV HESSEN, conform standardelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 27001:2013 si ISO 50001:2011.

Pentru cursurile de pregatire teoretica a personalului in vederea autorizarii ca electrician, respectiv cursurile de pregatire teoretica a personalului in vederea autorizarii ca instalator, precum si a prelungirii autorizarii ca instalator in sectorul gazelor naturale, 3T TRAINING TEAM are avizul ANRE, iar echipa de formatori care o reprezintă este una de elită!

Detalii aici
Formular nou înscriere MAGN 2019
Formular nou persoana fizică MAGN 2019

Cursurile de pregătire profesională a personalului care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare a obiectivelor/sistemelor/instalaţiilor  în sectorul gazelor naturale, in vederea sustinerii examenului de autorizare ca instalator pentru tipurile de autorizatii PGIU, PGD, PGT, EGIU, EGD, EGT, PGNC, EGNC sau pentru prelungirea autorizarilor deja dobandite se organizeaza dupa completarea unei serii de curs de 25-30 de persoane. Comunicarea datei/locului de desfasurarea/altor informatii se face cu minim 5 zile inainte de inceperea acestor cursuri, dupa anuntarea prealabila la ANRE.

Aceste cursuri se realizeaza cu participarea unor  specialisti având o experienţă profesională mai mare de 10 ani în domeniul gazelor naturale. Cursurile se finalizeaza cu primirea unui certificat de absolvire/adeverinta de participare pe fiecare tip de autorizatie! 

Cursul poate fi organizat și la sediul beneficiarului dacă numarul de participanți este mai mare de 30 de persoane.

Continutul tematic al cursului  respectă bibliografia aprobată de ANRE si abordeaza subiecte aferente pregătirii teoretice a personalului în vederea autorizarii ca instalator sau a prelungirii autorizarii deja dobandite. Participantii vor primi suport de curs cuprinzand bibliografia aferenta tipului de autorizatie pentru care sunt inscrisi la curs.

În vederea susţinerii examenului de autorizare pentru calitatea de instalator un curs de pregătire teoretică are o durată de 30 de ore, corespunzător tipului de autorizare solicitat (taxa de participare la cursul MAGN este de 600lei/participant, la care se adauga TVA), iar în vederea prelungirii duratei de valabilitate a legitimaţiei de instalator autorizat cursul are o durată de 20 de ore, corespunzător tipului de autorizare solicitat (in acest caz, taxa de participare la cursul MAGN este de 450 lei/participant, la care se adauga TVA).

FACILITATI: pentru cursuri de prelungire autorizare EGD+EGIU taxa este de 450 lei/participant pentru amandoua, la care se adauga TVA, iar pentru cursuri de autorizare EGD+EGIU taxa este de 600 lei/participant pentru amandoua, la care se adauga TVA. Pentru al 3-lea, respectiv al 4-lea curs aferent autorizarii/prelungirii autorizarii taxa suplimentara este de 150 lei de fiecare, la care se adauga TVA, daca acestea se parcurg in aceeasi perioada.

Exemple:

-pentru prelungirea autorizarii EGD+EGIU+PGD+PGIU, taxa este de 450+0+150+150=750 lei, la care se adauga TVA;
-pentru autorizare EGD+EGIU+PGD+PGIU, taxa este de 600+0+150+150=900 lei, la care se adauga TVA

Procedura de participare la curs presupune transmiterea formularului de inscriere prin fax la numarul 021 318 93 53 sau  021 318 93 47.

 Plata taxei de participare la acest curs (la care se adaugă TVA) se  face prin virament bancar  în contul SC 3T Training  Team SRL  (RO 13RNCB0074074950160001, BCR sector 3 Ag. Timpuri Noi, Bucureşti)  anterior sosirii la curs sau in numerar in prima zi de curs dacă se precizează aceasta pe formularul de înscriere,   dupa emiterea facturii fiscale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.